TAG PÅ ET UFORGLEMMELIGT EVENTYR

Tag på et uforglemmeligt eventyr til evigt unge London!
Hvil ud på det afslappende Park Plaza County Hall, og lad op med en god morgenmad, før du tager på shopping eller sightseeing. Dette tilbud omfatter obligatoriske London-oplevelser som Madame Tussaud’s, London Eye og London Big Bus sightseeing.

London
Besøg Englands berømte hovedstad, og find ud af, hvorfor byen hvert år tiltrækker millioner af turister. Her finde du verdensberømte museer, fantastiske kunstgallerier og en hel unik modebranche. London har så mange tilbud, at der er svært at forlade byen uden at planlægge næste besøg.

Aktivitetsfyldte dage
Med dette tilbud bor du lige ved Thames på Park Plaza County Hall – kun få minutter fra flere af de største seværdigheder i London. Parkér bagagen på hotellet, og start din urbane opdagelsesrejse! Shop, til du falder om i de største modehuse på Oxford Circus, eller tag på skattejagt i vintage-butikker ved Brick Lane eller Spitalfields Market. Frist dine kulinariske sanser med økologisk mad i Borough Market, eller nyd en god middag på en udendørs restaurant i Covent Garden, mens du lader dig underholde af optrædende gadeakrobater. London er kendt for sit natteliv, og der er nok at tage sig til efter solnedgang. Både Leicester Square og Picadilly Circus er fyldt med teatre med  musicals og shows, men det kan være en god idé at bestille hjemmefra, så du er helt sikker på at kunne synge med på dine yndlingssange. Hvad du end søger, finder du det i London!

London Big Bus sightseeing
Begynd dag nr. 2 med en skøn morgenmad, før du henter dine billetter til London Big Bus sightseeing, en hop-on/hop-off-tur med en klassisk dobbeltdækkerbus, som tager dig med på eventyr rundt i det historiske London. Turen går gennem Londons mest berømte steder, inkl. Buckingham Palace, Big Ben, Parliament, Downing Street (gaden, hvor den berømte statsministerbolig er beliggende), London Dungeon, Tower Bridge og Tower of London. Har du fået øje på noget interessant? Hop af bussen og undersøg det nærmere. Billetten er gyldig i 24 timer, og omfatter guidede spadsereture og flodbåd på Themsen.
Madame Tussaud’s
Eventyret slutter ikke, før du har fundet din eller dine venners dobbeltgængere på Madame Tussaud’s! Siden voksgalleriet åbnede for 200 år siden, har millioner af turister flokket om afstøbningerne af berømthederne, og attraktionen er lige så populær i dag, som for 200 år siden. Hils på Michael Jackson, kongen af pop, eller Williams, England kommende konge – her venter de mægtige og berømte på dig.

London rejse med børn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *