KLASSETUR OG SKOLEREJSER TIL LONDON

Hovedstaden i England rummer mange aspekter som kan bruges i forbindelse med en studietur. I London går traditionerne hånd i hånd med den rivende udvikling, skabt af et unikt mix af stive overlæber, imperialistisk stolthed og etniske minoriteter fra hele verden. Det er en verdensby, som swinger 24 timer i døgnet og 365 dage om året.

Skolerejse London
Skolerejse London

På studierejserne er seværdigheder som Westminster Abbey, et arkitektonisk mesterværk fra det 13. og 16. århundrede og Tower of London, som bekræfter den blodige den af historien i England et besøg værd. London byder også på en lang række spændende museer fx National Gallery, Imperial War Museum, Natural History Museum, Science Museum og verdens ældste museum British Museum

England og London er også kendt for de mange pragtfulde teaterstykker og musicals. På de fleste studieture og grupperejser slås et smut forbi en af byens traditionsrige scener i London, og der er mange forestillinger at vælge mellem. Et lille udpluk af dem er Agatha Christies “The Mousetrap”, som har spillet i mere end 50 år, Disneys ”The Lion King”, Victor Hugos “Les Miserables” og Andrew Lloyd Webber “Phantom of The Opera”.

Skolerejse London

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *