HARRY POTTER LONDON MUSEUM

Du som gennem det seneste årti har elsket og er blevet fortryllet af historien om Harry Potter må ikke gå glip af denne tur til Warner Bros Studio museum og indspilningsstedet hvor det hele begyndte.

Harry Potter rejse London
Harry Potter rejse London

Mennesker over hele verden er det seneste årti blevet fortryllet af og har forelsket sig i historien om Harry Potter.
Specialeffekterne og de fantastiske væsener har gjort at denne storslåede historie elskes af alle, gamle som unge.
Når nu dørene åbnes til Harry Potter London museum hvor det hele begyndte, har du for første gang mulighed for at komme med bag kulisserne og se indspilningsstedet for den største filmsucces gennem tiderne.
Du ser alt fra de fantastiske kostumer, Great Hall, Dumbledore’s kontor, professor Umbridge’s værelse på Troldomsministeriet, går på de berømte brosten i Diagon Alley og ser butikken med Ollivander’s tryllestave, Harrys Nimbus 2000, drengenes sovesal, Hagrid’s hytte og motorcykel plus meget, meget mere og også ting som kameraet ikke viste.
Secrets will be revealed… 

Hvis du er så heldig, at du kan kalde Storbritannien dit hjemland, eller du måske snart skal på ferie her, har du en hel verden fyldt med de steder, hvor Harry Potter-filmene blev optaget. Okay, måske ikke bogstaveligt talt – du ville nok have lagt mærke til det, hvis der var en håndfuld husalfer og et kamerahold udenfor dit hus – men du forstår vel, hvad jeg mener. Der er mange velkendte steder, for både Mugglere og magiske folk, i hele denne verdensdel, hvis du ved, hvor du skal lede. Perron 9 ¾, Diagonalstræde og Hogsmeade Station er blot et par af de ikoniske steder, som blev brugt i de otte Harry Potter-film. Tag med på vores – læg mærke til vores fantasifulde navn – Harry Pot-tur, og se stederne med dine egne øjne…

Harry Potter rejse museum London

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *