GODE TIPS TIL LONDON …

Ønsker du at drømme dig væk til en græsk taverna? Prøv Lemonia. 
Er du ude efter lidt smag fra det græske øhav, er Lemonia i Primrose Hill stedet.
Efter lidt vin i glasset og tzatziki på tallerkenen, føles det som at være i Hellas.
Restauranten serverer måske ikke Londons bedste græske mad, men det er ingen tvivl om, det den mest omtalte græske restaurant i London.
Den har en skøn atmosfære, og det er ingen hemmelighed, at mange af Londons kendte stjerner omtaler restauranten som deres favorit. På en helt almindelig dag kan du nemt sidde til bords med Kate Moss, Sadie Frost, Jamie Hince, Jude Law eller bandmedlemmerne fra Oasis. Resten af klientellet er også granske hipt, og generelt tiltrækker restauranten et noget yngre publikum end området normalt gør.
Adresse: 89 Regent`s Park Road, Primrose Hill

Just Walk In
Et stenkast fra Oxford Street får du serveret en ganske udmærket suppe for bare £6. Er du sulten efter en lang dag fyldt med shopping på Oxford Street? Tag en pause fra de travle gader, og du finder hurtigt hyggelige restauranter, som du vil elske.
På 10 Greek Street i Soho finder du en af dem. Bag en sort hoveddør finder du en af Londons skjulte skatte, en restaurant med en atypisk menu, som siger sparto.
10 Greek Street har en åben køkkenplan, og byder bla. på hare, and og røget ål. Stedet er også kendt for sin risotto og tapas, hvor Padron Peppers er øverst på min liste. Menuen er på en tavle, og ændres dagligt efter årstiden.
Bordbestilling kan kun foretages mellem kl. 12 og 14.30. Fra kl. 17.30 til 22.45 er der kun walk-in, og der er ofte kø.
Hvis der ikke er nogle ledige borde, kan du komme på venteliste, og få en ventepilsner eller måske en cocktail, indtil der er plads.
Denne restaurant vil du helt sikkert besøge flere gange
Adresse: 10 Greek Street, Soho Bestil bord www.10greekstreet.com

Du forlader ikke London uden at have spist fish & chips
Vidste du, at briterne spiser 382 millioner portioner fish & chips årligt, og at 80 % af befolkningen besøgte en fish & chips shop sidste år?
Her er nogle tips, hvis du vil have kvalitet:

Olly’s, i Sydlondon, har vundet priser for sine fish & chips igennem mere end 20 år. Her er du garanteret både god service og god mad!
Olly’s er omtalt som et af Londons bedste steder for friturestegt mad på eksklusiv manér. Her serveres også glutenfri pommes frites hver mandag og tirsdag.
Olly`s, 67- 69 Norwood Road. Undergrund:  Herne Hill

The Sea Shell of Lisson Grove i Nord-London er Lady Gagas must-sted, når hun er i London
Adresse: 49-51 Lisson Grove

Fish! Kitchen er en eksklusiv kæde, som serverer fish & chips på en mere moderne facon. Prøv kammuslinger i bacon. Et måltid for to med drikkevarer koster cirka £40
Adresse 170 Upper Richmond Road West

Golden Hind i Marylebone er altid travl, og restauranten har mange stamgæster til frokost i løbet af ugen. Stedet har ry for at servere sprødt, frisk og smagfuldt friturestegt fisk og pommes frites.
Adresse: 73 Marylebone Lane

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *