DEN ULTIMATIVE GUIDE TIL LONDON!

Vi kan ikke rigtig få nok af storbyen – og det er der mange gode grunde til!
London bugner af kulturelle aktiviteter, famøse restauranter, madmarkeder fra rundt omkring i verden, samt lokale landbrugsmarkeder, pop up-begivenheder som udendørs biograf, natklubber hvor du kan feste natten lang og pubber man kan besøge hvis man er i humør til en drink eller bare en afslappende atmosfære med familie, partner eller venner.

photoMy Real London er en interaktiv side hvor du helt selv kan tilføje alle dine London-oplevelser; oplevelser som du måske ikke har stødt på nogen andre steder – hverken i din guidebog eller anbefalinger.
Med My Real London bliver man del af et London-team, uanset om man er bosat i London eller ej. Har man gode tips til absolut hvad som helst i storbyen, kan man let tilføje det på hjemmesiden, så andre gøre dig kunsten efter, og opdage et spændende London. Det kræver blot at du opretter en bruger, og går i gang!

Hjemmesiden er brugervenlig og nem at finde rundt i. Alt du skal gøre er bare at tilføje dine unikke oplevelser og herefter tilføje forskellige guider med spændende temaer; det kunne være dine yndlingsbarer, favorit-gallerier eller noget helt andet. Du bestemmer helt selv hvad din guide skal indeholde!

Det er let og enkelt at tilføje både oplevelser og guider, når man først har navigeret lidt rundt, finder man hurtigt system på sitet.

Vi glæder os til at se dine unikke London-oplevelser!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *